Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.097 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #11 Levent Can Koçak dedi: Kanka USB'ye yukledım ISO'yu ama USB'yi okumuyor. Genişletmek için tıkla... ISO'yu USB'nin içine atmayacaksın. ISO'yu USB'ye yazdırman gerekiyor. Yukarıda arkadaş video atmış izle. Rufus ile ISO'yu GPT olarak yazdır.
Levent Can Koçak dedi: Kanka USB'ye yukledım ISO'yu ama USB'yi okumuyor. Genişletmek için tıkla... ISO'yu USB'nin içine atmayacaksın. ISO'yu USB'ye yazdırman gerekiyor. Yukarıda arkadaş video atmış izle. Rufus ile ISO'yu GPT olarak yazdır.
Levent Can Koçak Yoctopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #12 Einstein dedi: ISO'yu USB'nin içine atmayacaksın. ISO'yu USB'ye yazdırman gerekiyor. Yukarıda arkadaş video atmış izle. Rufus ile ISO'yu GPT olarak yazdır. Genişletmek için tıkla... Tamam tesekkur ederım denıyım bi
Einstein dedi: ISO'yu USB'nin içine atmayacaksın. ISO'yu USB'ye yazdırman gerekiyor. Yukarıda arkadaş video atmış izle. Rufus ile ISO'yu GPT olarak yazdır. Genişletmek için tıkla... Tamam tesekkur ederım denıyım bi
orkan0405 Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #13 Levent Can Koçak dedi: Kanka USB'ye yukledım ISO'yu ama USB'yi okumuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ISO'yu direkt USB'ye mi kopyaladınız ya da Rufus tarzı bir programla mı yazdırdınız ?
Levent Can Koçak dedi: Kanka USB'ye yukledım ISO'yu ama USB'yi okumuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ISO'yu direkt USB'ye mi kopyaladınız ya da Rufus tarzı bir programla mı yazdırdınız ?
Levent Can Koçak Yoctopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #14 orkan0405 dedi: Hocam ISO'yu direkt USB'ye mi kopyaladınız ya da Rufus tarzı bir programla mı yazdırdınız ? Genişletmek için tıkla... Kopyaladım
orkan0405 dedi: Hocam ISO'yu direkt USB'ye mi kopyaladınız ya da Rufus tarzı bir programla mı yazdırdınız ? Genişletmek için tıkla... Kopyaladım
Cylox Femtopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #15 Levent Can Koçak dedi: Usb yi okumuyor Genişletmek için tıkla... başka bir flash deneyin yada sorunu aldığınız yerle paylasın
Levent Can Koçak dedi: Usb yi okumuyor Genişletmek için tıkla... başka bir flash deneyin yada sorunu aldığınız yerle paylasın