FreeDOS'tan Windows 10 kurmak

Madsonik55

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, linkteki bilgisayarı aldım. Normalde Windows 10 kurulu gelmesi gerekiyordu fakat satıcı FreeDOS yollamış. Daha önce hiç format atmadığım için bu konularda çok bilgim yoktu. Sosyalden araştırdım ve şunları buldum:
ISO dosyası 4 GB'dan fazla olduğu için dosya sistemi kısmında FAT32'yi seçemiyorum. Oysa izlediğim rehberlerde dosya sistemi FAT32 olarak seçiliydi. Ne yapmam lazım, NTFS seçili şekilde mi yapayım, yoksa bu işlerde hiç deneyimim olmadığı için acaba bir bilgisayarcıya mı gitmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
HP 15-DW2005NT

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerim hiç bunlarla uğraşmayın ve cihazı geri yollayın. Siz Windows yükleseniz bile Windows 10 Key'i satın almanız gerekecek. Windows'un o kadar ucuz bir yazılım olmadığını hepimiz biliyoruz (OEM Key hariç ama onlar için de güvenilir yer bulmak lazım).
Sorunuzun cevabına gelecek olursak (eğer satıcıdan Windows 10 Key hakkında destek alabilirsiniz) pek bir önemi yok. Bilgisayarcıya götürüp crackli Windows yükletmektense kendiniz yapın.

Satıcı ben Windows yükledikten sonra key atacağını söyledi.
Satıcı ben Windows yükledikten sonra key atacağını söyledi.

Arkadaşlar bu şekilde de format atılabiliyormuş, ben yaptım bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda da ayarlar bu şekilde ve çok yardımcı oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…