Freefall mfg V2 sv mouse pad kirlenir mi?

Crael

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşalr konu başlığından anlayacağınız sürece ben Wraith'den freefall mfg mousepadin mavi modelini aldım. Klavyeme ve setupa uyuyor diye mavi rengini aldım ve bana inanılmaz şekilde bağırıyor ben kiri yiyeceğim hapsedeceğim diye. Bu konu hakkında bilgisi olan kullanan arkadaş var mıdır? İade hakkım var nedeni gelen kargoyu da sanırsam kargocu kargoyu merak etmiş. Açılmış bir şekilde kargo geldi elime. Ve üzerinde piksel gibi bir leke VA. R kullanıma engel değil belki yıkanınca geçer ama leke kir konularında hassasım. Sizce iade edip siyahını mı alayım yoksa sıkıntı olmaz deyip devam edeyim mi? Kullanmaya bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Kargoyu alırken video çekmediyseniz veya tutanak tutturmadıysanız iade edebileceğinizi sanmıyorum Wraith'ten bahsediyoruz. Mouselarda bile iade almıyor açılmış kutu olunca mousepadde hiç almaz. Aklınızda bulunsun.

Kral bana Aras Kargo getirdi aradım Ankara'da üstünde fatura yok diye maliye kutuyu açıp bakar dendi Aras Kargo tarafından üründe lekeli bu durumda gidin tüketici heyetine ürünü değiltirmek veya iade zorunda dendi Aras Kargo tarafından bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı