Campi Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #1 Selam, Freehourboost sitesinden Basic planını almayı düşünüyorum fakat akılmda takılı olan bir soru var. Bu site güvenilir mi? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2022
Selam, Freehourboost sitesinden Basic planını almayı düşünüyorum fakat akılmda takılı olan bir soru var. Bu site güvenilir mi? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Wone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #2 Güvenilir yıllardır kullanıyorum main hesabımda.
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 838 Çözümler 4 24 Kasım 2022 #3 Papara varsa hayalet kart ile ödeme yapabilirsin.
Campi Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #4 Wone dedi: Güvenilir yıllardır kullanıyorum main hesabımda. Genişletmek için tıkla... Güvenilir olduğunu biliyorum fakat ödeme için bir sorun yaşatır mı orasını bilmiyorum. K Emre dedi: Papara varsa hayalet kart ile ödeme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam önceden normal sanal kart açmıştım fakat ana karttan sanal karta para atma işini çözemedim onu da anlatabilir misiniz? Son düzenleme: 24 Kasım 2022
Wone dedi: Güvenilir yıllardır kullanıyorum main hesabımda. Genişletmek için tıkla... Güvenilir olduğunu biliyorum fakat ödeme için bir sorun yaşatır mı orasını bilmiyorum. K Emre dedi: Papara varsa hayalet kart ile ödeme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam önceden normal sanal kart açmıştım fakat ana karttan sanal karta para atma işini çözemedim onu da anlatabilir misiniz?
Seyyid_a Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #5 Campi dedi: Güvenilir olduğunu biliyorum fakat ödeme için bir sorun yaşatır mı orasını bilmiyorum. Hocam önceden normal sanal kart açmıştım fakat ana karttan sanal karta para atma işini çözemedim onu da anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Atmanıza gerek yok hocam ana bakiyeye bağlı hepsi zaten
Campi dedi: Güvenilir olduğunu biliyorum fakat ödeme için bir sorun yaşatır mı orasını bilmiyorum. Hocam önceden normal sanal kart açmıştım fakat ana karttan sanal karta para atma işini çözemedim onu da anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Atmanıza gerek yok hocam ana bakiyeye bağlı hepsi zaten
Campi Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #6 Seyyid_a dedi: Atmanıza gerek yok hocam ana bakiyeye bağlı hepsi zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun. Son düzenleme: 24 Kasım 2022
Seyyid_a dedi: Atmanıza gerek yok hocam ana bakiyeye bağlı hepsi zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun.