Freehourboost CS:GO için ban sebebi mi?

James21

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir CS:GO hesabı açtım. Bu hesabı 24 saat yapacağım. Bilgisayarımı açık tutmak istemiyorum. Freehourboost diye bir site duydum, bilgisayar kapalı olsa bile saat kasılıyormuş. Sitede yazana göre site Steam onaylı deniyor. Ben gene de sorayım dedim. Bu hesabımı freehourboost sitesinden 24 saat yapıp sadece FACEIT girsem ban yer miyim? VAC olan sunucu vb. girmeyeceğim. Sadece FACEIT.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ban sebebi büyük ihtimalle o yüzden arkadaşım yan hesabında yapıyor.

Artı -1 Eksi
Saat kasma uygulamaları ban yedirmiyor ama VAC korumalı oyunlarda bilemiyorum.

Artı -1 Eksi
Hiçbir saat kasma ve başarım uygulaması Steam onaylı değildir. Arka planda 3-5 gün arada açarsanız dert etmenize gerek kalmaz.

Hesabınızı başka siteye girmek yerine kart düşürme uygulamalarını kullanın bence. En azından güvenilir mi değil mi tartışması yok milyonlarca kişi kullanmıştır.
Ancak FreeHourBoost 7/24 saat kasıyor diye biliyorum o yüzden tercih ediyor onu. Sonuçta kart düşürme programında bilgisayarının açık olması lazım.

Zaten yan hesabım ve VAC koruması olan sunuculara girmeyeceğim sadece FACEIT üzerinden oynayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…