Freelance çalışma siteleri önerisi

Mert879

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller, web tasarım alanında freelance olarak çalışmak istiyorum. Bionluk ve Armut'ta profilim var bunların dışında hangi freelance siteleri önerirsiniz?

merhaba hocam kolay gelsin, sana tavsiyem şu olacak ucuz pahalı demeden müşteri alabilmen ve bu aldığın müşterilere olabildiğince güzel hizmet sunman bu sana iki şey kazandıracaktır. birincisi müşteri memnuniyeti bu, müşterinin yakın çevresindeki insanlara seni önermesi ikincisi ise sağlam bir portföyun olması bununla beraber kendinde de pazarlama yaparak kendini de bir üst seviyeye taşıyabilirsin. yakın bir arkadaşım böyle yaparak five gain adlı bir marka oluşturdu. umarım hayatta istediğin gibi sonuclar elde edersin. kolay gelsin.

Yukarıda paylaşılanları inceledim. Aslında bende bir metin yazarı olarak düşüncem tüm platformlara üye olarak iş kovalamak. Paylaşılanlara ek olarak aşağıdaki sitelerde güncel olarak sürecine başlayacağı bilgisi paylaşılıyor. Muhtemelen piyasadaki yerli platformlara göre çok daha avantajlı olacaklarını söylüyorlar. Tabi tümünü değerlendirmenin de faydalı olacağını düşünüyorum.

1) İlki isliyo.com: %0 komisyon iddiası ile çıkış yaptıkları bir platform fakat çok uzun vadeli olacağını düşünmüyorum. Muhtemelen bir süre sonra komisyon almaya başlayacaklardır.

2) Diğer ise: www.lodu.net - Yapım Aşamasında - guzel.net.tr
Bu da bazı yabancı kaynaklarda paylaşılmış, site içerisi etkinliklerden vs bahsedilmiş freelancer çalışma alanına ilave olarak site içi birçok eklenti ve etkinlikler oluşturacaklarından bahsetmişler. Geliştiricileri oldukça profesyonel bir gruba benziyor. Henüz siteleri yayınlanmadı sanırım. Merakla bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı