18 yasindayim video animasyon isi ile ilgileniyorum. 12 yasinda başladım ama yeni yeni adamakıllı kazaniyorum. Son zamanlarda goruyorum ve yaziyorlar ilanini islerimi begeniyorlar ornegin 15 saniyelik bir logo animasyonu isteniyor. 3 4 bin TL fiyat vermem gerek cunku ozgun yapiyorum yani logoyu ayri ciziyorum logonun ayri alani icin baska bir cizim daha yapiyorum vb. Neyse adamlar en fazla 500 TL verebilecegini soyluyor. Kimisi karakter cizimi ve animasyon icin 300-400 TL diyor ortlama 10 15 saat surecek isler icin vb.
Gercekten bu is icin ben sosyal hayatim olmadi ne disari ciktim ne de bir tecrube edindim ve mezun olacagim. İs bulamazsam asgari ile calisacagim. Bu yuzden bir üniversiteye girmem lazim isi ilerletmem icin. Ne yapabilirim?
İşte öyle ola ola müşteri gelmiyor. Şu an hiç ders çalışmıyorum, bu işle ilgilendiğim için günde 15-18 saat bilgisayar başındayım ve zaman hızla geçiyor. Şimdi sadece portföyüm olmayan alanlarda video hazırlıyorum.
İşte öyle ola ola müşteri gelmiyor. Şu an hiç ders çalışmıyorum, bu işle ilgilendiğim için günde 15-18 saat bilgisayar başındayım ve zaman hızla geçiyor. Şimdi sadece portföyüm olmayan alanlarda video hazırlıyorum.
Hocam bir şey soyleyecegim 2013'te kayit olmussunuz siteye 20 ila 25 yasinda biri olarak dusunmustum sizi bana kadim eski buyu tecrubelerinizden bahsedebilir misiniz?
Hocam bir şey soyleyecegim 2013'te kayit olmussunuz siteye 20 ila 25 yasinda biri olarak dusunmustum sizi bana kadim eski buyu tecrubelerinizden bahsedebilir misiniz
Hocam bir şey soyleyecegim 2013'te kayit olmussunuz siteye 20 ila 25 yasinda biri olarak dusunmustum sizi bana kadim eski buyu tecrubelerinizden bahsedebilir misiniz?
Anaokulunda iken girmissiniz sunucuya o sira 5 yasinda Windows XP'de Facebook oyunlari oynardim.
Ben senin gibi boş beleş işlerle uğraşmadım okudum bilgisayar mühendisi oldum. 4 yıldır full stack yazılımcı olarak çalışıyorum. Senin 15 saatte sosyal hayat olmadan 300-500 tl lik işlerle ugrasmiyorum. Büyük tecrübelerimden istersen sana da paylaşırım.
Ben senin gibi boş beleş işlerle uğraşmadım okudum bilgisayar mühendisi oldum. 4 yıldır full stack yazılımcı olarak çalışıyorum. Senin 15 saatte sosyal hayat olmadan 300-500 tl lik işlerle ugrasmiyorum. Büyük tecrübelerimden istersen sana da paylaşırım.
Hayir sizin gibi okumus bir saygisiz biri ile isim olmaz bilgisayar muhendisligi okuyup binlerce is bulamayan kisi var. Bu sizin onceden edindiginiz tecrube ve birikime bagli olaraktan kazaniyorsunuz tecrubelisiniz ama 4 yillik egitimi alan herkes kazansaydi su an issizler dolasmazdi