Yaşın çok genç. Bundan kaynaklı seni ciddiye almamış olabilirler.
- GitHub ve LinkedIn kullanıyorsun. Tebrik ederim. Senin yaşındakiler TikTok'ta sağ solunu sallarken, sen kariyerini bu yaşta yapmaya başlamışsın. Böyle devam .
- Portfolyo siten sadece ve şık. Gözüme hiçbir yer batmadı ve gayet anlaşılır. CV boş olmuş. Daha öğrencisin. Bir ön yazı yazmanda fayda olabilir. İnsanlar CV'ni incelediğinde yaşını görür görmez diğer tarafları okuyacaklarını sanmıyorum. Fakat ön yazı ile insanların dikkatini çekebilirsin. Fakat zaten bu yaşta bir kişinin CV'si bile olması çok çok güzel bir olay.
Ajanslarla çalışmadım. Ama onlar öyle React ile bir şeyler geliştireyim falan takılmıyorlar (benim tanıdıklarım en azından böyle). Web tasarım yapıyorlar ve giydirme işlemi yapıyorlar. Tasarımları da zaten hazır alıyorlar. 10$ fıstık gibi template var. İçerisinde bir ton özelleştirebiliyorsun. Bu sayede aynı template gibi de durmuyor. Tek template ile onlarca proje hayata geçirebiliyorlar.
Bionluk, armut R10 gibi yerlerden iş kovalayabilirsin. Ama yaşın genç olduğu için bence şu an acelesi yok. Onun yerine İngilizce öğrenebilirsin. Yeni teknolojileri takip edebilirsin. Daha ciddi ve gerçek proje geliştirebilirsin. İnsanların ihtiyaçlarına yönelik bir proje geliştir.
YouTube gibi platformlarda yaptığın projeleri gösterebilirsin. GitHub'da açık kaynak paylaş. Belli bir topluluğa ulaşabilirsin.
Özetle; para kazanmak yerine kendime ne katabilirim diye düşünebilirsin.