Topraksevdalisi743
Hectopat
Daha fazla
18 yasindayim bu iste yasin onemi yok kendim yaklasik 12 yasindan beridir video animasyon ile ugrasiyorum zamaninda cok parami alamama isin ustune yatma isleri oldu. İste adam isi yaptiriyordu kardesim biz begenmedik gule gule vb. 100 TL icin 7 8 saat ugrasip parami alamadigim zaman olmustu. Eskilerden tabii ders alip tecrube kazanildi. Kendim bu alanda calisan abilerim tecrubeli kisilerle konustugumda simdiki zamanlar cok dusuk fiyatlar verdigimi soylediler yani isimi begenirler onlarin gozunde yerimin olmasi guzel bir şey. Simdi konuya geleyim musteri yaziyor diyor uste biz ajanstan yaziyoruz iste biz profesyonel bir sirketiz kusursuz calismalar istiyoruz diyorlar a. Dam icinde cizim dahil 1.30 2 dakikalik arka seslendirmeli 2D animasyon istiyor icerigini vb. acikliyorum iste ortalama olarak istedigi cizimin kalitesi ve animasyon icerigi vb. 5 ila 15 bin TL arasina cikabiliyor. Adam butcemiz yok biz zaten o kadar kazaniyoruz diyor. Hani profesyonel sirkettin kendilerini uluslararasi bir vizyonda goruyorlar en cildirdigim nokta bu.
Son düzenleyen: Moderatör: