Freelancer Site Önerisi

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Technopat'ın sakince oturan sakinleri. Bugün evde boş boş oturmaktansa biraz para biriktireyim dedim. İngilizcem kuvvetli yani metin çevirme gibi işler yapmak istiyorum. Hangi siteyi önerirsiniz? İyi sosyaller.

Sadece Türkçe yapmak istiyorsanız bionluk, ingilizceniz kendinizi ifade edebileceğiniz derecedeyse fiverr sitesini öneririm.

Hiç birinde şansınız olduğunu düşünmüyorum zira Üniversite/Lise İngilizce öğretmenleri(profesyoneller) bu işi kapmış götürüyorlar ve sizin tercih edilmeniz için sertifika/diploma gibi bir şey belirtip iyi bir afiş hazırlamanız gerek.

Bionluk sitesinin büyük bir kısmını hazır şablon kullanıyor ve oldukça fazla satıyorlar. Arkadaşın da şansı olabilir.

Bionluk sitesinin büyük bir kısmını hazır şablon kullanıyor ve oldukça fazla satıyorlar. Arkadaşın da şansı olabilir.
Fiverr dolu onu biliyorum. Bionlukta kalabalıktır diye düşünüyorum. Şahsen "Upper-Intermediate" sertifikam var ama ben bile gördükten sonra bu iş olmaz dedim Açıklama kısımlarında "8 yıldır öğretmenlik yapıyorum, şurada şunları yaptım,bu üniversitede şu dil mezunuyum ve bilmem kaç yıldır mütercimlik yapıyorum" gibi şeyler gördüm ve yıldızları sipariş sayıları da yüksek olunca sizin tercih edilmeniz zor.

Çeviri yaptığınız ürünler de düz metin olmuyor çoğunlukla. Kullanım kılavuzundan kitaba kitaptan dergiye diplomaya makaleye kadar geniş oluyor. Tekrardan yazıyorsunuz yani bir yandan 10 parmak yazım da gerekiyor. Çeviri herkese en kolay freelance gibi gelir ancak başlıca olarak dediğim profesyoneller olduğundan zor...

Haklısınız, ama arkadaş bunu geçim kaynağı olarak görmüyor zaman geçirmek için yapacağını söylediğinden öyle yaklaştım duruma. Siz de haklısınız.

Merhaba Technopat'ın sakince oturan sakinleri. Bugün evde boş boş oturmaktansa biraz para biriktireyim dedim. İngilizcem kuvvetli yani metin çevirme gibi işler yapmak istiyorum. Hangi siteyi önerirsiniz? İyi sosyaller.
Yurt dışı sitelerinde "Live Chat" olmaya çalışabilirsin ya da ingilizce makale blog yazabilirsin.

Bakacağım teşekkürler.
Sadece Türkçe yapmak istiyorsanız bionluk, ingilizceniz kendinizi ifade edebileceğiniz derecedeyse fiverr sitesini öneririm.
2'sine de bakacağım teşekkürler.
Bakacağız artık.
İşimiz zor o kesin.
Yurt dışı sitelerinde "Live Chat" olmaya çalışabilirsin ya da ingilizce makale blog yazabilirsin.
Live chat ne yapıyor tam olarak? Blog yazmayı düşünmüyorum.

Bakacağım teşekkürler.

2'sine de bakacağım teşekkürler.

Bakacağız artık.

İşimiz zor o kesin.

Live chat ne yapıyor tam olarak? Blog yazmayı düşünmüyorum.

Müşteri temsilcisi canlı destek işte. Belki yabancı sitelerde belki de Türk ama global olan sitelerde bu işe başvurabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…