B Ben Adana Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #1 Selamlar, HP 6ML40AA 21.5" 1ms Freesync Full HD Oyuncu Monitörü Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe FreeSync destekli bir monitör seçtim ama ekran kartım (RX5500) FreeSync 2 destekliyor, yine de FreeSync teknolojisini kullanabilecek miyim?
Selamlar, HP 6ML40AA 21.5" 1ms Freesync Full HD Oyuncu Monitörü Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe FreeSync destekli bir monitör seçtim ama ekran kartım (RX5500) FreeSync 2 destekliyor, yine de FreeSync teknolojisini kullanabilecek miyim?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 17 Kasım 2020 #2 Tabii ki kullanabileceksiniz. O ekstra bir artı gibi. FreeSync 2, normal FreeSync'i de kapsar, geliştirilmişidir. Mesela ekran kartınız 8K da destekliyor ama 8K kullanmak zorunda değilsiniz.
Tabii ki kullanabileceksiniz. O ekstra bir artı gibi. FreeSync 2, normal FreeSync'i de kapsar, geliştirilmişidir. Mesela ekran kartınız 8K da destekliyor ama 8K kullanmak zorunda değilsiniz.