FreeSync 2 monitör önerisi

Bütçeniz çok değilse Acer Nitro QG221Qbii 21.5 75 Hz(Analog + HDMİ) öneririm.
Eğer bütçeniz iyiyse Aoc g2460pf 144hz 1ms öneririm iyi günler :)
Arkadaş Freesync 2 olan monitörleri sormuş siz en uygun fiyatlı freesync monitör önermişsiniz
Arkadaşlar şu an monitörümden pek memnun değilim. Halihazırda ekran kartım FreeSync 2 destekliyor ve Türkiye'de pek FreeSync 2 monitör bulamadım. Acaba sizin bildiğiniz FreeSync 2 monitör varsa ve hangileri iyiyse önerir misiniz?
Freesync 2 monitörler çok pahalı şuan en uygun fiyatlı olanı Gigabyte Aorus CV27F bir de şu model var Samsung C27HG70 27 ama pahalı bu modeller sizin pcye almak mantıklı değil

Arkadaş Freesync 2 olan monitörleri sormuş siz en uygun fiyatlı freesync monitör önermişsiniz

Freesync 2 monitörler çok pahalı şuan en uygun fiyatlı olanı Gigabyte Aorus CV27F bir de şu model var Samsung C27HG70 27 ama pahalı bu modeller sizin pcye almak mantıklı değil
Yakında güncelleyeceğim için sormuştum :).

5600 xt 1080p monitör ile kullanılırsa daha iyi olacak bir kart bence QHDye bulaşma ama Gigabyte Aorus CV27F 27inç bi monitör ve 1080p ile yakından bakınca pikseller görünüyor Gigabyte Aorus KD25F 24.5 inç ama o da fiyatı yüksek :S monitör için bütçen ne kadar? 1800 lira ya freesync 144hz ips monitör de bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı