pWrist Decapat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, Rampage RM-344 monitöre sahibim monitörüm AMD FreeSync teknolojisini destekliyor. Ekran kartım da RX 5500 XT. FreeSync açmayı düşünüyorum lakin FPS düşer diye endişeliyim. Başka zararları var mıdır bu FreeSync'in FPS düşürür mü?
Arkadaşlar, Rampage RM-344 monitöre sahibim monitörüm AMD FreeSync teknolojisini destekliyor. Ekran kartım da RX 5500 XT. FreeSync açmayı düşünüyorum lakin FPS düşer diye endişeliyim. Başka zararları var mıdır bu FreeSync'in FPS düşürür mü?
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #2 Gecikme yapar. Rekabetçi oyunlarını etkiler. Ancak FPS düşürmez aksine FPS düştüğü durumda yırtılmaları önler.
Gecikme yapar. Rekabetçi oyunlarını etkiler. Ancak FPS düşürmez aksine FPS düştüğü durumda yırtılmaları önler.
pWrist Decapat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #3 akt dedi: Gecikme yapar. Rekabetçi oyunlarını etkiler. Ancak FPS düşürmez aksine FPS düştüğü durumda yırtılmaları önler. Genişletmek için tıkla... Gecikme yapar derken? Ben genellikle Valorant oynuyorum bir sıkıntısı olur mu?
akt dedi: Gecikme yapar. Rekabetçi oyunlarını etkiler. Ancak FPS düşürmez aksine FPS düştüğü durumda yırtılmaları önler. Genişletmek için tıkla... Gecikme yapar derken? Ben genellikle Valorant oynuyorum bir sıkıntısı olur mu?
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #4 pWrist dedi: Gecikme yapar derken? Ben genellikle Valorant oynuyorum bir sıkıntısı olur mu? Genişletmek için tıkla... Diğer adıyla ghosting. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com
pWrist dedi: Gecikme yapar derken? Ben genellikle Valorant oynuyorum bir sıkıntısı olur mu? Genişletmek için tıkla... Diğer adıyla ghosting. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com