Freesync Açık Olmasına Rağmen Oyunda Kırılmalar Var

Emiroo

Kilopat
AOC G2460V ve RX 570 var ve Freesync açık DP ile bağlantı kurdum Freesync açık gözüküyor ama PPUBG'de çok kırılma oluyor sorun nedir?

RX580 ile 1080p TV ile ben kırılma yaşamamıştım.
Ancak ben üçlü ara bellekleme aktif etmiştim.
Ekran kartınına destek veren AMD uygulamasında ve Warframe oyununda.

Üçlü ara bellekleme açık olmayacaksa V-SYNC açarak denemesinde fayda var.

Ayrıca üçlü ara bellekleme V-SYNC göre daha iyi geldi akıcılık olarak.
V-SNYC açıkken takılma hissi alıyordum nedense.
Ayrıca FPS değerine negatif bir etki görmemiştim.

Üçlü ara bellekleme temel olarak V-SYNC'nin gelişmişi diyebiliriz. Onun aktif edilmesi daha iyi olur. Yoksa V-SYNC + FreeSync kullanımı da işin içine gecikmeyi katarak kırılmaları önler.
Evet sağ olun. VSYNC açınca sıkıntı kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi Radeon ayarlarından chill'i kullanarak Fps sınırlaması yapabilirsiniz. Şahsen ben 60min 60max yapıyorum sorunsuz yağ gibi oyun deneyimi.

AOC G2460V ve RX 570 var ve Freesync açık DP ile bağlantı kurdum Freesync açık gözüküyor ama PPUBG'de çok kırılma oluyor sorun nedir?

Ben AOC AG271QX kullanıyorum. 2K. Karanlık bölgelerde adam seçmek çok zor. BenQ kullanırken çok daha rahat seçebiliyordum FullHD olmasına rağmen.

PUBG Monitör ayarlarınızı nasıl yapıyorsunuz?

Ben AOC AG271QX kullanıyorum. 2K. Karanlık bölgelerde adam seçmek çok zor. BenQ kullanırken çok daha rahat seçebiliyordum FullHD olmasına rağmen.

PUBG Monitör ayarlarınızı nasıl yapıyorsunuz?
Mönitorünüzün TN olmasından kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…