FreeSync açınca ekran gidip geliyor

faruktas

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknisyen
Arkadaşlar oyun oynarken FreeSync açtığım zaman ekran 1 saniyeliğine gidip geliyor fakat FreeSync'i kapattığım zaman böyle bir şey olmuyor. Ben de FreeSync ile oynamak istiyorum bunun nedeni nedir konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

Sistem bileşenlerini yazar mısınız?

Aynı sorun bende de vardı ekran kartı özelliklerinden uygulama ayarlarını geçersiz kıl dedikten sonra düzeldi yani 5 gündür bir sorun yok

Aynı sorun bende de vardı ekran kartı özelliklerinden uygulama ayarlarını geçersiz kıl dedikten sonra düzeldi yani 5 gündür bir sorun yok.

FreeSync'i kapatmakla aynı şey değil mi?

Hayır değil. FreeSync'i açık yani PUBG oynadığımda bu farkı görebiliyorum.

Ekran kartı uygulamanızı açtıktan sonra ayarlara gelin.Üst kısımda sekmeler vardır ekran ve ekran kartı olarak ekran kısmında FreeSync'i seneçeği aktif,ekran kartı ayarlarında da en alt kısımlarda uygulama ayarlarını geçersiz kıl diye bir seçenek var onu aktif edeceksiniz şuan evde değilim tam olarak yerini hatırlamıyorum biraz kurcalarsanız ekran kartı sekmesinde görürsünüz zaten umarım işinize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…