FreeSync Açtıktan Sonra Monitör Kendiliğinden Kapanıyor

KandıraFilozofu

Centipat
Herkese merhaba. Samsung S24F350 75 Hz monitörün FreeSync desteği bulunuyor. Üstün motorda açtım ama ekran kendiliğinden kapanıyor, 3-4 saniye sonra geri geliyor. Ekran kartım Radeon. Sorun ne olabilir sizce? Ayrıca tazeleme hızını da en yükseğe aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Standart Motor dener misiniz? Radeon ayarlarından FreeSync ayarını kapatıp da test edin. Ayrıca o monitör 72Hz, 75'e overclock mu yaptınız?
72 evet neden 75 yazdığımı bile bilmiyorum:D
Standart Motor dener misiniz? Radeon ayarlarından FreeSync ayarını kapatıp da test edin. Ayrıca o monitör 72Hz, 75'e overclock mu yaptınız?
Sorunumu çözdüm yine de sağ olun kapanma ayarlarından kapanmayı off yaptım düzeldi.
Ayrıca o.c ile 73 oluyormuş ama monitörden hiç memnun değilim keşke a.o.c felan alsaydım :C

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı