Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2019 #11 Logantvs dedi: dalgalanmayı sadece CSGO da yaşıyorum. Monitör güzel FPS oyunlarında sorun yaşamıyorum diğer tarz oyunlarda sorun olacağını sanmıyorum. Ekran kartım AMD RX 580 Genişletmek için tıkla... Peki ışık sızması sorunu var mı? Ve o dalgalanma sadede freesync açınca mı oluyor?
Logantvs dedi: dalgalanmayı sadece CSGO da yaşıyorum. Monitör güzel FPS oyunlarında sorun yaşamıyorum diğer tarz oyunlarda sorun olacağını sanmıyorum. Ekran kartım AMD RX 580 Genişletmek için tıkla... Peki ışık sızması sorunu var mı? Ve o dalgalanma sadede freesync açınca mı oluyor?
Minimumaydia Hectopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 388 17 Kasım 2019 #12 Logantvs dedi: dalgalanmayı sadece CSGO da yaşıyorum. Monitör güzel FPS oyunlarında sorun yaşamıyorum diğer tarz oyunlarda sorun olacağını sanmıyorum. Ekran kartım AMD RX 580 Genişletmek için tıkla... O halde donanımsal bir sorun bu. Muhtemelen monitör kaynaklı.
Logantvs dedi: dalgalanmayı sadece CSGO da yaşıyorum. Monitör güzel FPS oyunlarında sorun yaşamıyorum diğer tarz oyunlarda sorun olacağını sanmıyorum. Ekran kartım AMD RX 580 Genişletmek için tıkla... O halde donanımsal bir sorun bu. Muhtemelen monitör kaynaklı.
Logantvs Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 497 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2019 #13 Ayas. dedi: Peki ışık sızması sorunu var mı? Ve o dalgalanma sadede freesync açınca mı oluyor? Genişletmek için tıkla... sadece FreeSync açınca oluyor şu an kapalı hiç bir sorun yaşamıyorum 1060 liraya almıştım indirimden.
Ayas. dedi: Peki ışık sızması sorunu var mı? Ve o dalgalanma sadede freesync açınca mı oluyor? Genişletmek için tıkla... sadece FreeSync açınca oluyor şu an kapalı hiç bir sorun yaşamıyorum 1060 liraya almıştım indirimden.
Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2019 #14 AOC G2460PF aldım Vatan'dan indirimdeydi. 1280 TL.
ExclusivePack Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 719 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #15 freesync monitörlerde bu problemler mevcut. kesinlikle donanımsal gsync tercih edilmeli. nvidia boş yere donanım koymadı monitörlere
freesync monitörlerde bu problemler mevcut. kesinlikle donanımsal gsync tercih edilmeli. nvidia boş yere donanım koymadı monitörlere