FreeSync flicker sorunu garanti kapsamına girer mi?

Yer
Antalya
Herkese merhabalar. Bildiğiniz gibi VG24vq ve C24G1 gibi Samsung VA panel monitörlerde genellikle FreeSync flickering sorunu var. Ne yazık ki bende de C24G1 modeli var. İlk aldığımda pek dikkatimi çekmemişti ama şu an cidden rahatsız ediyor. Sizlere sormak istediğim bu sorun garanti kapsamına giriyor mu?

Garanti tamir için var. FreeSync Flickering panelin kronik sorunundan kaynaklı. Tamir ile çözülecek bir sorun olmadıgı için garanti hiç bir şey yapamaz. Çözümü yok. Güncelleme ile belki geçebilir ama imkansıza yakın.

Fakat garantiye gönderirseniz belki bir umut DOA raporu çıkar ve degişim veya iade etmeniz için size rapor yazabilirler. Böylece monitörü iade edip yeni bir monitör satın alabilirsiniz.

Evet hocam bende sırf kronik bir sıkıntı olduğunu bildiğim için sordum. Monitörü aldığımda bu sorunu bilsem direkt iade ederdim zaten. Şimdi alalı 7-8 olmuş monitör de değişim olur mu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…