X xmetex2302 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2019 #1 Bazı monitörlerde bu iki özelliği bu şekilde yazıyorlar. Örneğin; Bu monitörde iki özellikte var mı demek? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2019
Bazı monitörlerde bu iki özelliği bu şekilde yazıyorlar. Örneğin; Bu monitörde iki özellikte var mı demek? Teşekkürler.
ZombiQ Megapat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 973 Çözümler 9 Yer Ankara 17 Nisan 2019 #2 Nvidia ekran kartları ile DP girişi kullanarak FreeSync desteği olan monitörlerde G-Sync kullanılabilir hale geldi. Detaylı bilgi için: FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi - Technopat
Nvidia ekran kartları ile DP girişi kullanarak FreeSync desteği olan monitörlerde G-Sync kullanılabilir hale geldi. Detaylı bilgi için: FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi - Technopat
orge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 1.273 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1525473624 17 Nisan 2019 #3 Monitörün FreeSync özelliği var. Fakat Nvidia yeni grafik sürücüleri ile FreeSync olan monitörlerde de GSync kullanılabileceğini ilan etti. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Monitörün FreeSync özelliği var. Fakat Nvidia yeni grafik sürücüleri ile FreeSync olan monitörlerde de GSync kullanılabileceğini ilan etti. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 17 Nisan 2019 #4 Yanıltıcı bir ibare olmuş açıkçası. FreeSync varsa G-Sync de çalışıyor ama ikisi sonuçta birebir aynı performansı sunmuyor...
Yanıltıcı bir ibare olmuş açıkçası. FreeSync varsa G-Sync de çalışıyor ama ikisi sonuçta birebir aynı performansı sunmuyor...
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2019 #5 Şöyle bir bilgi vereyim XG2401'de gayet iyi çalışıyor bu teknoloji özellikle SYNC testleri yaptım gözle görülür hiçbir hata fark etmedim. Oyunlarda kırılma yok.
Şöyle bir bilgi vereyim XG2401'de gayet iyi çalışıyor bu teknoloji özellikle SYNC testleri yaptım gözle görülür hiçbir hata fark etmedim. Oyunlarda kırılma yok.
X xmetex2302 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2019 #6 Bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.