Emresirkeci Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 195 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar RX 480 ekran kartını alacağım ve FreeSync bir monitör alacağım yanına AOC'un şimdi ben nasıl bir Display Port alacağım çok fazla seçenek var link atar mısınız? Free sync kullanmak istiyorum da teşşekürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2016
Arkadaşlar RX 480 ekran kartını alacağım ve FreeSync bir monitör alacağım yanına AOC'un şimdi ben nasıl bir Display Port alacağım çok fazla seçenek var link atar mısınız? Free sync kullanmak istiyorum da teşşekürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Ağustos 2016 #2 FreeSync bir monitör alıyorsanız beraberinde bir DP kablosu gelmeli.
Emresirkeci Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 195 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #3 MF dedi: FreeSync bir monitör alıyorsanız beraberinde bir DP kablosu gelmeli. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.Ayriyeten bir yöneticinin cevaplaması da çok hoş sağ olun.
MF dedi: FreeSync bir monitör alıyorsanız beraberinde bir DP kablosu gelmeli. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.Ayriyeten bir yöneticinin cevaplaması da çok hoş sağ olun.