EgeCA Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 16 25 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar GTX1050 Ti'ım var şimdi ben şu an 60Hz monitör kullanıyorum. 144 Hz FreeSync monitör alsam FreeSync'i çalıştırmasam 144 Hz olarak çalışır mı? Ekran kartım G-Sync destekliyor da. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2020
Arkadaşlar GTX1050 Ti'ım var şimdi ben şu an 60Hz monitör kullanıyorum. 144 Hz FreeSync monitör alsam FreeSync'i çalıştırmasam 144 Hz olarak çalışır mı? Ekran kartım G-Sync destekliyor da.
İ İnpyjamas Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video var izlemedim ama cevaplarınızı alırsınız diye umuyorum. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video var izlemedim ama cevaplarınızı alırsınız diye umuyorum.