W Wizinnn Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 148 Çözümler 1 28 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. FreeSync özelliğini kullanıyorum. AMD FreeSync 2 seçenek sunuyor AMD için en iyileştirilmiş mi yoksa açık mı seçmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar. FreeSync özelliğini kullanıyorum. AMD FreeSync 2 seçenek sunuyor AMD için en iyileştirilmiş mi yoksa açık mı seçmeliyim?
B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #2 İyileştirilmiş seçerseniz daha iyi olabilir.
A aragornxx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 1.239 29 Aralık 2020 #3 Wizinnn dedi: Merhaba arkadaşlar. FreeSync özelliğini kullanıyorum. AMD FreeSync 2 seçenek sunuyor AMD için en iyileştirilmiş mi yoksa açık mı seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Açık dedim mi çalışmıyor. En iyi deyince çalışıyor.
Wizinnn dedi: Merhaba arkadaşlar. FreeSync özelliğini kullanıyorum. AMD FreeSync 2 seçenek sunuyor AMD için en iyileştirilmiş mi yoksa açık mı seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Açık dedim mi çalışmıyor. En iyi deyince çalışıyor.
W Wizinnn Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 148 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #4 aragornxx dedi: Açık dedim mi çalışmıyor. En iyi deyince çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Emin misin rust oynarken amd için en iyileştirilmiş seçiliydi ve yırtılmalar bariz belli oluyordu
aragornxx dedi: Açık dedim mi çalışmıyor. En iyi deyince çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Emin misin rust oynarken amd için en iyileştirilmiş seçiliydi ve yırtılmalar bariz belli oluyordu