H HasanPotter Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 195 16 Ocak 2022 #1 AMD ayarlarından sadece CS:GO için FreeSync modunu bir kere açmıştım ve o zamandan beri kapatmış olmama rağmen FPS değerim oyunda 144 sabit. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri resim_2022-01-16_162932.png 230,3 KB · Görüntüleme: 62
AMD ayarlarından sadece CS:GO için FreeSync modunu bir kere açmıştım ve o zamandan beri kapatmış olmama rağmen FPS değerim oyunda 144 sabit. Nasıl çözebilirim?
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #2 Monitör ayarlarından kapatmayı denedin mi Freesyncı FreeSync FPS sabitlemiyor dikey senkronizasyonu mu açtın oyun içinden FPS sınırlamış olmalısın.
Monitör ayarlarından kapatmayı denedin mi Freesyncı FreeSync FPS sabitlemiyor dikey senkronizasyonu mu açtın oyun içinden FPS sınırlamış olmalısın.
H HasanPotter Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 195 16 Ocak 2022 #3 Ryse dedi: Monitör ayarlarından kapatmayı denedin mi FreeSync'ı. FreeSync FPS sabitlemiyor dikey senkronizasyonu mu açtın oyun içinden FPS sınırlamış olmalısın. Genişletmek için tıkla... Dikey açıkmış harbiden teşekküre ederim 2 haftadır ne olduğunu anlamaya çalışıyordum.
Ryse dedi: Monitör ayarlarından kapatmayı denedin mi FreeSync'ı. FreeSync FPS sabitlemiyor dikey senkronizasyonu mu açtın oyun içinden FPS sınırlamış olmalısın. Genişletmek için tıkla... Dikey açıkmış harbiden teşekküre ederim 2 haftadır ne olduğunu anlamaya çalışıyordum.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #4 HasanPotter dedi: Dikey açıkmış harbiden teşekküre ederim 2 haftadır ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
HasanPotter dedi: Dikey açıkmış harbiden teşekküre ederim 2 haftadır ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.