R reis66 Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 86 4 Ağustos 2019 #1 GTX 1660 Ti ekran kartım var. Monitörle gelen HDMI kablosunu taktım. FreeSync için DisplayPort mu almam gerekiyor? Eğer gerekiyorsa uygun bir öneride bulunabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2019
GTX 1660 Ti ekran kartım var. Monitörle gelen HDMI kablosunu taktım. FreeSync için DisplayPort mu almam gerekiyor? Eğer gerekiyorsa uygun bir öneride bulunabilir misiniz?
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2019 #2 Evet, G-Sync özelliğini aktif edebilmeniz için DP kablo ile bağlantı gerekiyor. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi - Technopat NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliği nasıl açacağınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net
Evet, G-Sync özelliğini aktif edebilmeniz için DP kablo ile bağlantı gerekiyor. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi - Technopat NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliği nasıl açacağınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net