FreeSync monitör önerisi

Arigeo

Hectopat
Ben MSI G27C5 alacağım laptopa bağlamak için ama FreeSync açmak için AMD ekran kartı olmalı diye biliyorum, ben zaten kullanmayacağım yalnız monitör laptopumda çalışır mı?

Bu monitörde FreeSync var, sizin laptopunuzdaki ekran kartı AMD mi? Yoksa zaten monitör neden laptopunuzla çalışmasın ki? Kabloyu bağlıyorsunuz görüntüyü monitöre aktarıyor?

(Moderatör başlığı çok değiştirmiş) NVIDIA ekran kartı var ama FreeSync AMD'de çalışıyor diye biliyorum bir sıkıntı çıkar mı?

(Moderatör başlığı çok değiştirmiş) NVIDIA ekran kartı var ama FreeSync AMD'de çalışıyor diye biliyorum bir sıkıntı çıkar mı?

Bir sıkıntı çıkmaz. NVIDIA G-Sync bazı FreeSync destekli monitörlerde çalışıyor. Bunu kontrol edebilirsiniz. Eğer destekliyorsa G-Sync açabilirsiniz. Desteklemiyorsa da sorun değil, V-Sync açtığınızda sadece FPS sabitlemiş olursunuz ama monitör yine de normal bir şekilde çalışır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…