FreeSync Monitörde Display Port Olmalı mıdır ?

Leon S. Kennedy

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar zorunlu mudur böyle birşey ya da ne kadar iyileştirir performansı ? HDMI desteklisini alsam ne değişir yani ?

Benim kullandığım monitörde HDMİ üzerinden Freesync çalışıyor. DP girişi yok, yani Freesync için zorunlu değil. Ama neticede daha yeni teknoloji, DP girişli olması daha iyi, yoksa da yapacak bir şey yok.

Benim arkadas DVI girişi kullanıyor 75Hz freesync monitör için. Ayrıca display port hdmi gibi köklü değil, şöyle diyeyim mesafe arttıkça maliyet ciddi artıyor.

Benim dediğim fiyat olarak buna göre çok pahalı ama bence dediğim bile olmasa 75hz viewsonic'in AOC'nin monitörlerini almanı öneririm sana fiyat olarak fazla bir fark yok. Gerekirse 1 ay bekle ama dediklerimden birini al. Sonra keşke demek en kötüsü. IPS panel arıyorsan onu bilemem.

IPS panelin ne olduğunu bilmiyorum Sadece bana iyi bir oyun zevki sunsun yeter. Free-Sync güzel bir şeye benziyor o yüzden onu araştırıyorum ancak kaç Hz almalıyım bilmiyorum. Gecikme süresi olarak ha 1ms ha 5ms çok bir problem olmaz benim için.

Sakın ha 60 Hz alma derim, ayrıca imkanın varsa para biriktir 144Hz Freesync 24 inch veya daha yüksek ebatlarda monitör al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…