K Kaanabisi_GS Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 150 19 Haziran 2025 #1 Merhaba, DisplayPort ile bağlamış olduğum FreeSync monitörümde G-Sync açamıyorum resimde gördüğünüz kısımda 3.tike tıklamama rağmen tekrar kapanıyor ve NVIDIA'nın G-Sync pendulum uygulamasında G-Sync açılmıyor. Dosya Ekleri resim_2025-06-19_143935324.png 15 KB · Görüntüleme: 20 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2025
Merhaba, DisplayPort ile bağlamış olduğum FreeSync monitörümde G-Sync açamıyorum resimde gördüğünüz kısımda 3.tike tıklamama rağmen tekrar kapanıyor ve NVIDIA'nın G-Sync pendulum uygulamasında G-Sync açılmıyor.
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.032 Çözümler 619 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 Kaanabisi_GS dedi: Merhaba, DisplayPort ile bağlamış olduğum FreeSync monitörümde G-Sync açamıyorum resimde gördüğünüz kısımda 3.tike tıklamama rağmen tekrar kapanıyor ve NVIDIA'nın G-Sync pendulum uygulamasında G-Sync açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarından FreeSync-Adaptive Sync açtınız mı?
Kaanabisi_GS dedi: Merhaba, DisplayPort ile bağlamış olduğum FreeSync monitörümde G-Sync açamıyorum resimde gördüğünüz kısımda 3.tike tıklamama rağmen tekrar kapanıyor ve NVIDIA'nın G-Sync pendulum uygulamasında G-Sync açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarından FreeSync-Adaptive Sync açtınız mı?