L lavienjack Centipat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 FreeSync premium olan bir monitör alırsam örneğin; LG 23.8″ 24GN600-B 144HZ 1MS FulHD IPS Freesync Gaming Monitör – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Bunda G-Sync aktif edebiliyorum fakat sormak istediğim soru şu: Herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım? FreeSync kökenli olduğu için yoksa G-Sync uyumlu bir monitörle aynı performansı mı alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023
FreeSync premium olan bir monitör alırsam örneğin; LG 23.8″ 24GN600-B 144HZ 1MS FulHD IPS Freesync Gaming Monitör – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Bunda G-Sync aktif edebiliyorum fakat sormak istediğim soru şu: Herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım? FreeSync kökenli olduğu için yoksa G-Sync uyumlu bir monitörle aynı performansı mı alırım?
Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 15 Temmuz 2023 #2 lavienjack dedi: FreeSync premium olan bir monitör alırsam örneğin; LG 23.8″ 24GN600-B 144HZ 1MS FulHD IPS Freesync Gaming Monitör – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Bunda G-Sync aktif edebiliyorum fakat sormak istediğim soru şu: Herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım? FreeSync kökenli olduğu için yoksa G-Sync uyumlu bir monitörle aynı performansı mı alırım? Genişletmek için tıkla... Modelde zaten G-Sync yoksa G-Sync aktif edemezsiniz, FreeSync sadece öner çıkarılıyor AMD desteği aldığı için marka.
lavienjack dedi: FreeSync premium olan bir monitör alırsam örneğin; LG 23.8″ 24GN600-B 144HZ 1MS FulHD IPS Freesync Gaming Monitör – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Bunda G-Sync aktif edebiliyorum fakat sormak istediğim soru şu: Herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım? FreeSync kökenli olduğu için yoksa G-Sync uyumlu bir monitörle aynı performansı mı alırım? Genişletmek için tıkla... Modelde zaten G-Sync yoksa G-Sync aktif edemezsiniz, FreeSync sadece öner çıkarılıyor AMD desteği aldığı için marka.