FreeSYNC monitörde GSYNC açınca ekranın yarısı gözükmüyor

erdemckr1

Hectopat
Technopat kanalının paylaştığı video sayesinde Freesync monitörümde GSYNC etkinleştirdim. Fakat bilgisayarı ilk açtığımda ekranın sağ yarısından itibaren gözükmüyor ancak monitörü kapatıp açtığımda düzeliyor. GSYNC'i devre dışı bıraktığımda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum ama etkinleştirdiğimde tekrar aynı şeyi yaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Monitör: ASUS VG278Q 1MS 144Hz FREE-SYNC (Listede bulunan 12 adet monitörün içerisinde mevcut)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu Ets 2 oynarken alt+tab yaptığımda yaşamıştım. Çözümünü ben de merak ediyorum.

Bazı monitörlerde tam desteklemiyor malesef bende de aynı sorun var. Freesync açıp kapatıyorum veya alt tab yapınca düzeliyor.

Şimdilik monitörü kapatıp açmaktan başka çözümü yok. Sorun, Nvidia sürücüsünde. Nvidia bir sonraki sürücüde sorunu çözeceğini söylemişti. Ilk gelen güncellemede çözülecektir diye umuyorum.

Bu sorunu su an bende yasıyorum . Bilen birileri varsa yardım edebilirmi yapılcak herhangi teknik bir sey varmı lutfen yardım ?
g-sync acık olunca ekranın ortasından sag taraf komple sıyah oluyor. kapalı duruma getırıncede monıtor 60 hz de kalıyor ve oyunda mıgde bulantısı olusturcak sekılde kırılmalar oluyor ınsanı cok rahatsız edıyor

Sizlere tavsiyem ekran kartını sürücüsünü hep güncel tutmanız ve monitör modelinizi öğrenebilir miyim? Tahminlerimce VG278Q.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…