FreeSync monitöre NVIDIA kart takılabilir mi?

Hocam FreeSync özelliği AMD ekran kartlarında bulunur ve monitördeki o özellik AMD ekran kartlarına özel fakat V-Sync ile aralarında çok fark bulunmuyor V-Sync açtığınız zaman yırtılma sorunu çözülür zaten.

Monitör FreeSync'yi destekliyor 1660 Super alabilirim belki, görüntüde yırtılma olur mu acaba?
Knk gelecekte 1-2 yıl sonra 1650-1660 süper ekran kartları artık yetmeyebilir düşükte oynatabilir ona göre al freesync yırtılmayı azaltır diye biliyorum

1660 Super veya RX 590 alabilirim sizce hangisini alayım.
Kanka ben 1650 süper ile çoğu oyunu sıkıntısız oynadım fakat yeni nesil oyunlar hariç deathloop oynatmadı atomic heart da düşükte oynattırıyor ona göre alın bence ama 1660 süper i bilmiyorum iyimi kötü mü rx 590 ile özelliklerini ve yazılımsal artılarını kıyasla ona göre al bence yazılımda GTX aldı bile ama sen yinede karşılaştır

1660 Super %20 kadar daha performanslı bir kart. VRAM düşük ama zaten 1080p oynayacağınızdan sorun yaşamazsınız.

Ama o fiyatlara alınabilecek en iyi ikinci el kart RX 5600 XT, 1660 Super ile aynı fiyatlara bulunabiliyor ve 2060 Super'in rakibi ve 3000TL'nin biraz altında-biraz üstünde bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı