Freesync Monitörle NVIDIA GTX 1050 Ti Kullanmak

aygunbayir

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda Samsung S24F350 model Freesync özellikli bir monitöre sahibim.

Ekran kartı almak istiyorum, 700 TL'ye kadar çıkabilirim. RX 460 performansı bana yeterli gelmedi bu yüzden GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum.

Sizce Freesync monitörle NVidia ekran kartı kullanmak mantıklı olur mu, RX 470 alacak kadar bütçem yok. Ya da RX 465 gibi bir ekran kartı çıkmasını mı beklemeliyim?

Görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Garantiye bu kadar düşkün olanları anlamıyorum. Ürün senin yüzünden değil de kendi kendine bozulacak olursa amazon yenisini yolluyor zaten. Yahu aldığım her parçanın 2 yıl garantisi var, hiç birinin garantisi bir halta yaramadı. Çünkü bozulmadı.

Hayır. Garantiye bu kadar düşkün olanları anlamıyorum. Ürün senin yüzünden değil de kendi kendine bozulacak olursa amazon yenisini yolluyor zaten. Yahu aldığım her parçanın 2 yıl garantisi var, hiç birinin garantisi bir halta yaramadı. Çünkü bozulmadı.
Ben geçen ay bir ekran kartı aldım. Bozuk çıktı ve DOA kapsamında iade ettim. Teknoloji şans işi, o yüzden garanti önemli.

Kardeşim, bozuk çıkan ürünü amazon değişim yapıyor. 6 ay boyunca geçerli. 6 aydan sonra zaten bozulursa çok yüksek ihtimalle senin hatan olur. "Bozuk çıktı iade ettim" zaten Amazon'un kuralı bu. Bozuk çıkarsa yenisini veriyor veya iade alıyor ya da eğer istersen bozuk çıktı deyip bozuk olmasa bile paranın yarısını geri alıyorsun. Ama bunu yapmayı önermem. Kul hakkı sonuçta. 7 gün önce arızalı gelen monitörümü Amazon'u arayıp değiştirmek istedim, yenisinin gönderim işlemlerini anında başlattılar. Neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum ki.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı