MSI Vector GP68hx 13VH-208TR laptop'umla oyun oynadığım zaman yırtılma problemleri yaşıyorum. İnternette biraz gezindiğim zaman G-SYNC ve FreeSync'in halihazırda bu sorunu çözdüğünü gördüm ama internetten bulduğum kadarıyla benimki de dahil olmak üzere birçok MSI laptopta bu iki teknoloji yok. Ayrıca kendim MUX switch açıkken baktığımda da NVIDIA denetim masasında da "set up G-SYNC" seçeneğini göremedim. Bu noktada iki sorum var:
1) Harici monitör kullandığım zaman monitör bu ikisinden birine sahip olmasına rağmen laptopta olmadığından monitörde sync kullanamaz mıyım?
2) Yakın zamanda Laptop'umun 45NTSC FHD panelini 2K QHD %100sRGB freesync destekleyen bir panelle değiştireceğim. Bu değişim ile birlikte FreeSync'i kullanabilir miyim?
1) Harici monitör kullandığım zaman monitör bu ikisinden birine sahip olmasına rağmen laptopta olmadığından monitörde sync kullanamaz mıyım?
2) Yakın zamanda Laptop'umun 45NTSC FHD panelini 2K QHD %100sRGB freesync destekleyen bir panelle değiştireceğim. Bu değişim ile birlikte FreeSync'i kullanabilir miyim?
Son düzenleme: