FreeSync MUX Switch açınca gidiyor

Emircandrn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS ROG G15 6800H RTX3060 DDR5 tek stick 16 GB RAM, 300Hz özellikteki bir cihaza sahibim. Valorant'ta 160 260 FPS arası Fortnite 100 150 FPS arasi (performans mod) alıyorum. Sorunum şu. 300Hz ekrana sahip olduğum için arada özellikle Fortnite'te takılma kasma hissediyorum. MUX Switch acık olunca AMD FreeSync seçeneği gidiyor, NVIDIA denetim masasında da G-SYNC'ya da Adaptive Sync gibi seçenekler yok. MUX Switch kapatınca AMD adrenalinde FreeSync seçeneği geliyor. Ama Valorant gibi oyunlarda FPS düşüyor. Bu ikilemden nasıl çıkabilirim? Takılma sorunu ekran Hz sorunundan dolayı mı? ( bu arada ekran ayarlarından Hz düşürmüyor sadece 300Hz ve 60Hz var MUX açıkken, kapatınca 150 300Hz dinamik ekran diye bir seçenek geliyor.)

Nasıl yapabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada çözünürlük ayarlama yerinde yenileme hızı da var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada çözünürlük ayarlama yerinde yenileme hızı da var.

Bilmediğimden soruyorum bunun herhangi bir sorun çıkarma ihtimali var mı? Laptop diye korkuyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı