Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.983 Çözümler 8 29 Mayıs 2022 #1 Monitörüm ve ekran kartım FreeSync destekliyor. Monitörün ayarlarından FreeSync'i açtım ancak AMD ayarlarında bulamadım. Nasıl açabilirim?
Monitörüm ve ekran kartım FreeSync destekliyor. Monitörün ayarlarından FreeSync'i açtım ancak AMD ayarlarında bulamadım. Nasıl açabilirim?
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #2 Radeon > Ayarlar > Ekran > AMD Freesync.
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #3 AMD Software: Adrenalin edition'u açın. Ana giriş panelinden üstteki "Ekran" sekmesine tıklayın. Ayarın karşınıza çıkması gerekiyor.
AMD Software: Adrenalin edition'u açın. Ana giriş panelinden üstteki "Ekran" sekmesine tıklayın. Ayarın karşınıza çıkması gerekiyor.
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 29 Mayıs 2022 #4 Ayarlar> Goruntu> FreeSync.
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.983 Çözümler 8 29 Mayıs 2022 #5 İşte bende öyle bir seçenek yok. Dosya Ekleri amnd.PNG 161,8 KB · Görüntüleme: 506
VentusCN Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 645 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #6 VRR etkinleştirmeyi deneyin , bir de hangi kabloyla bağladınız monitörü ekran kartına ?
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.983 Çözümler 8 29 Mayıs 2022 #7 VentusCN dedi: VRR i etkinleştirin ilk Genişletmek için tıkla... Etkinleştirdim, yine gelmedi FreeSync.
VentusCN dedi: VRR i etkinleştirin ilk Genişletmek için tıkla... Etkinleştirdim, yine gelmedi FreeSync.
VentusCN Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 645 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #8 Gapirkont dedi: Etkinleştirdim, yine gelmedi FreeSync. Genişletmek için tıkla... Windows arama kısmına grafik ayarları yaz orada değişken yenileme hızını aktifleştir gibi bir şey olması lazım onu aktifleştirme varsa yapar mısın
Gapirkont dedi: Etkinleştirdim, yine gelmedi FreeSync. Genişletmek için tıkla... Windows arama kısmına grafik ayarları yaz orada değişken yenileme hızını aktifleştir gibi bir şey olması lazım onu aktifleştirme varsa yapar mısın
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2022 #9 VentusCN dedi: Windows arama kısmına grafik ayarları yaz orada değişken yenileme hızını aktifleştir gibi bir şey olması lazım onu aktifleştirme varsa yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Hehangi bir sorun olur mu hocam etkinleştirince?
VentusCN dedi: Windows arama kısmına grafik ayarları yaz orada değişken yenileme hızını aktifleştir gibi bir şey olması lazım onu aktifleştirme varsa yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Hehangi bir sorun olur mu hocam etkinleştirince?
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.983 Çözümler 8 29 Mayıs 2022 #10 VentusCN dedi: Windows arama kısmına grafik ayarları yaz orada değişken yenileme hızını aktifleştir gibi bir şey olması lazım onu aktifleştirme varsa yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam. Bu şimdi FreeSync ile aynı görevi mi görüyor?
VentusCN dedi: Windows arama kısmına grafik ayarları yaz orada değişken yenileme hızını aktifleştir gibi bir şey olması lazım onu aktifleştirme varsa yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam. Bu şimdi FreeSync ile aynı görevi mi görüyor?