FreeSync Nasıl Kullanılır?

Tribalsatak

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
144 Hz, 1ms, FHD ve FreeSync destekleyen monitör alacağım. Şu an aklımda ASUS MG248Q ve AOC G2460PF monitörleri var. Ama FreeSync hakkında birkaç sorum olacak.
  1. FreeSync'ın kullanılması için oyunların vb. desteklemesi gerekir mi? Yoksa, monitör FreeSync olduğu için, otomatik olarak her şeyde kendiliğinden FreeSync'ı kullanıyor mu?
  2. FreeSync ile FreeSync 2 arasında çok fark var mı? Ben alacağım FreeSync monitörde eğer ekran kartım destekliyorsa FreeSync 2 kullanabilir miyim? RX480 ya da RX 580 FreeSync 2'yi destekliyor mu?
  3. Monitörümü 144 Hz kullanırken FreeSync devrede oluyor mu yoksa sadece 60Hz' de mi çalışıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
1.Sorunun cevabı: FREESYNC bütün oyunlarda aktiftir.
2.sorunun cevabı: FREESYNC monitör alsan da FREESYNC2 den yararlanabilirsin AMD yeni nesil kartlarının çoğu(RX470,480,570,580) hepsi FREESYNC destekliyor.
3.sorunun cevabı: Ekran kartın RX serisindeyse 144HZ monitöre gerek yok tabi ileride GTX 1080 alırım diyorsanız o ayrı. Ayrıca 144Hz monitörde de FREESYNC açılır.

Benim alacağım monitörde freesync ve g sync var ancak bu özellikleri açtığımda zda 1ms özelliği olmuyormuş nasıl olmuyor 1ms olmassa kaç ms oluyor yardım lütfen ürün ViewSonic 24 VX2458-C-MHD 1800R

Benim alacağım monitörde freesync ve g sync var ancak bu özellikleri açtığımda zda 1ms özelliği olmuyormuş nasıl olmuyor 1ms olmassa kaç ms oluyor yardım lütfen ürün ViewSonic 24 VX2458-C-MHD 1800R

Siz 3-5 ms tepkime süresine sahip monitörlerde oluşacak ghostingi ayırt edebileceğinizi düşünüyor musunuz? Ayırt ederim gözüm şahin gibi diyorsanız ne âlâ. Ama insanların %99'u bunu ayırt edemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…