Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 27 Mart 2020 #1 Merhabalar, RX 570 ekran kartına sahibim. Ekran kartım da monitörüm de FreeSync destekliyor. Eğer bu özelliği devreye sokarsam bana ne faydası olur?
Merhabalar, RX 570 ekran kartına sahibim. Ekran kartım da monitörüm de FreeSync destekliyor. Eğer bu özelliği devreye sokarsam bana ne faydası olur?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 27 Mart 2020 #2 Ekrandaki yırtılmaları önler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekrandaki yırtılmaları önler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2001 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 449 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #3 Görüntüdeki kırılmaları engelliyor YouTube'da karşılaştırmalar mevcut izleyebilirsin açık dursun.
Doğukan Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ofis Elemanı 27 Mart 2020 #4 Özetlemek gerekirse diyelim ki monitörün 75 Hz ancak oyundan daha yüksek FPS alıyorsun diyelim, FreeSync açık olursa ekran yırtılmaları olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2020
Özetlemek gerekirse diyelim ki monitörün 75 Hz ancak oyundan daha yüksek FPS alıyorsun diyelim, FreeSync açık olursa ekran yırtılmaları olmaz.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 27 Mart 2020 #5 Caner Uncu dedi: Ekrandaki yırtılmaları önler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam da dostum oyun ayarlarından V-Sync açsam da aynı oluyor. Daha açıklayıcı söyleme imkanın olamaz mı? FreeSync açıp, herhangi bir oyunun ayarlarından V-Sync açmama gerek oluyor mu?
Caner Uncu dedi: Ekrandaki yırtılmaları önler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam da dostum oyun ayarlarından V-Sync açsam da aynı oluyor. Daha açıklayıcı söyleme imkanın olamaz mı? FreeSync açıp, herhangi bir oyunun ayarlarından V-Sync açmama gerek oluyor mu?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 27 Mart 2020 #6 Videoyu izlersen her şey açık ve net. V-Sync açtığında Shuttering oluyor. Ayrıca V-Sync FPS'yi monitör Hz'sine sabitler.
Videoyu izlersen her şey açık ve net. V-Sync açtığında Shuttering oluyor. Ayrıca V-Sync FPS'yi monitör Hz'sine sabitler.