FreeSync Ne Kadar Gerekli?

@DayleFusion GTX 1060 kullanıyorsan, V-Sync yerine Fast Sync kullansan daha iyi sonuç alırsın.

Panelden düşey senkronizasyonu hızla ya getirdim. Oyundan vsync i kapatmalı mıyım ?

Hayır hocam bunları ben de biliyorum, yanlış anladınız. Sorum 144 Hz normal monitör+1050 Tİ vs 144 Hz FreeSync monitör+ 1050 Tİ?

Hangisi ucuzsa onu alın. İleride amd ekran kartına geçerim derseniz Freesync alabilirsiniz.

Panelden düşey senkronizasyonu hızla ya getirdim. Oyundan vsync i kapatmalı mıyım ?

Hangisi ucuzsa onu alın. İleride amd ekran kartına geçerim derseniz Freesync alabilirsiniz.
Hocam ikisi de aynı fiyat. Benim merak ettiğim 144 Hz normal monitör+ 1050 Tİ vs 144 Hz FreeSync monitör+ 1050 Tİ arasında ne kadar fark vardır?

Hiçbir fark yoktur. Monitörlerin diğer özellikleri farkı belirler. Monitör FreeSync destekliyor olsa bile Nvidia ekran kartları ile kullanılamıyor.

Hocam ikisi de aynı fiyat. Benim merak ettiğim 144 Hz normal monitör+ 1050 Tİ vs 144 Hz FreeSync monitör+ 1050 Tİ arasında ne kadar fark vardır?
Basit bir bilgi eksikliği yaşayıp anlamakta zorlanıyorsunuz sanırım hocam. Sen 1050TI ile freesync kullanamayacağın için hiç bir fark olmaz. İkisininde 1050TI ile vereceği görüntü aynıdır yani.

Ha pardon deminden beri ben yanlış anlatıyormuşum. Anlatmak istediğim RX 580'de 144 Hz FreeSync monitör vs 144 Hz normal monitör arasında yırtılma farkı ne kadar olur?

AMD ekran kartı kullanacaksan iyi sonuçlar alırsın. FreeSync testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki CS:GO'da FreeSync olmadan 300 FPS değerlerine çıktığım zaman yırtılma nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…