bermeneli Zeptopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Merhaba İyi Günler Samsung Odyssey G3 24â 165 Hz Full Hd Ãerçevesiz Oyun Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Böyle Bir Monitör Aldım. FreeSync Destekliyor, Ekran Kartımın RX Olması mı Lazım, veya RX Olursa Daha İyi Bir Performans'mı Alırım?
Merhaba İyi Günler Samsung Odyssey G3 24â 165 Hz Full Hd Ãerçevesiz Oyun Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Böyle Bir Monitör Aldım. FreeSync Destekliyor, Ekran Kartımın RX Olması mı Lazım, veya RX Olursa Daha İyi Bir Performans'mı Alırım?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 23 Haziran 2024 #2 bermeneli dedi: Merhaba İyi Günler Samsung Odyssey G3 24â 165 Hz Full Hd Ãerçevesiz Oyun Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Böyle Bir Monitör Aldım. FreeSync Destekliyor, Ekran Kartımın RX Olması mı Lazım, veya RX Olursa Daha İyi Bir Performans'mı Alırım? Genişletmek için tıkla... Ekran kartıyla alakası yok. Yırtılmayı önlüyor.
bermeneli dedi: Merhaba İyi Günler Samsung Odyssey G3 24â 165 Hz Full Hd Ãerçevesiz Oyun Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Böyle Bir Monitör Aldım. FreeSync Destekliyor, Ekran Kartımın RX Olması mı Lazım, veya RX Olursa Daha İyi Bir Performans'mı Alırım? Genişletmek için tıkla... Ekran kartıyla alakası yok. Yırtılmayı önlüyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 23 Haziran 2024 #3 Performans ile alakası yok, değişken kare hızınıza bağlı olarak değişken ekran yenileme hızının sunulmasına FreeSync özelliği deniyor.
Performans ile alakası yok, değişken kare hızınıza bağlı olarak değişken ekran yenileme hızının sunulmasına FreeSync özelliği deniyor.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 23 Haziran 2024 #4 Değişken yenileme hızı olur. FPS düşünce görüntü yırtılması olmaz.