Arkadaşlar elimdeki 2060'ı sattım. Monitörümün FreeSync özelliğinden faydalanmak için AMD ekran kartı arayışındayım. 5700XT almayı planlıyorum fakat marka model konusunda kararsızım. Yardım eder misiniz?
Sapphire RX5700XT NITRO+ SPECIAL EDITION 11293-05-40G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 11293-10-40G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sapphire RX 5700 XT PULSE 11293-01-20G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte RX 5700 XT GV-R57XTGAMING OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI RX 5700 XT GAMING X 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Düzeltme yapmışsınız galiba, ben de şöyle düzenliyeyim.
İndirimlerde genelde XFX ve MSI Mech kartları indirime giriyor. MSI Mech almak isterseniz sadece GP ibaresi olanları alın. XFX de ise 3 fanlı bir model tercih edilebilir. ROG almayın RX 5700XT de sorunlu bir model.
Her FreeSync monitör, G-Sync ile compatible çalışmıyor. Belki şansını deneyebilirdi tabii, fakat AMD'nin sunduğu FreeSync kadar kesin bir sonuç alamazdı. Kendisini üzmeye gerek yok.