FreeSync Premium nedir?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Monitör
LG 24GN60R-B Ultragear 23,8" 1ms 144Hz Full Hd IPS Gaming Monitör
Arkadaşlar monitörüm https://www.hepsiburada.com/lg-24gn...z-full-hd-ips-gaming-monitor-p-HBCV00003Y2PO4. Ayarlarda Basic, off, extended var. Bu özellik nedir?
Bir de CS de iken alt + Tab yapınca ekran kararıyor, siyah oluyor ve geçişde yapmıyor sadece CS'nin ekran boyutu değişiyor. Bu özelliğin faydası nedir? Açmalı mıyım?
Ve arkadaşlar off yapınca bu özelliklerde seçilebilir hale geliyor. Bunları açmam gerekiyor mu?

Dosya Ekleri

• download.jpeg
    16,9 KB · Görüntüleme: 64
  • download (1).jpeg
    16,7 KB · Görüntüleme: 57
  • download (2).jpeg
    20,3 KB · Görüntüleme: 59
Ekranda yırtılmaların önüne geçiyor bu teknoloji. Aynı monitörü kullanıyorum rekabetçi oyunlarda açmamanızı öneriyorum giriş gecikmesini arttırdığını söylüyorlar. Ayar olarak genelde Response Time Fast olarak kullanıyorum hikayeli oyunlarda FreeSync açacaksam eğer onda da basic olarak açıyorum. Diğer türlü görüntüyü çok kalitesizleştiriyor.

Teşekkürler.

Peki response time ne oluyor? Bir de CS de iken alt + Tab yapınca direk geçmiyor, bununla bir alakası var mıdır?

Son düzenleme:
Peki response time ne oluyor? Bir de CS de iken alt + Tab yapınca direk geçmiyor, bununla bir alakası var mıdır?

Tepki süresi olarak geçiyor. Açılmasının artısı mevcut. Normal oyunlarda Fast rekabetçi oyunlarda Faster olarak kullanıyorum. Sorununuzun bununla alakalı olacağını düşünmüyorum çünkü bende böyle bir sıkıntı mevcut değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…