kullanıcı1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 446 Çözümler 2 27 Nisan 2020 #11 Zireael_ dedi: Benimkide 3 fanlı model ama fazla ısınıyor. Ama bana bir sorunu yok. Bir konu daha açın beni etiketleyin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... konu açmıştım zaten fakat cevaplayan olmadı Zireael_ dedi: Peki ısınmanın bana fazla bir sorunu olur mu? Hiçbir sorunum yok. Zaten 2 yıl garantisi var kartın. Genişletmek için tıkla... uzun süreli kullanımda performansı etkileyebilir sıvı soğutma alırsanız bunu önüne geçmiş olursunuz bence
Zireael_ dedi: Benimkide 3 fanlı model ama fazla ısınıyor. Ama bana bir sorunu yok. Bir konu daha açın beni etiketleyin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... konu açmıştım zaten fakat cevaplayan olmadı Zireael_ dedi: Peki ısınmanın bana fazla bir sorunu olur mu? Hiçbir sorunum yok. Zaten 2 yıl garantisi var kartın. Genişletmek için tıkla... uzun süreli kullanımda performansı etkileyebilir sıvı soğutma alırsanız bunu önüne geçmiş olursunuz bence
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2020 #12 @Zireael_ Çok ısınırsa soğumak için çekirdek voltajını düşürür bu da performansı etkileyebilir.
Zireael_ Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer Monitörün Önü Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #13 kullanıcı1 dedi: konu açmıştım zaten fakat cevaplayan olmadı uzun süreli kullanımda performansı etkileyebilir sıvı soğutma alırsanız bunu önüne geçmiş olursunuz bence Genişletmek için tıkla... Konunuzu cevapladım bakabilirsiniz sistem toplama konunuza.
kullanıcı1 dedi: konu açmıştım zaten fakat cevaplayan olmadı uzun süreli kullanımda performansı etkileyebilir sıvı soğutma alırsanız bunu önüne geçmiş olursunuz bence Genişletmek için tıkla... Konunuzu cevapladım bakabilirsiniz sistem toplama konunuza.