watchdogs123p Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 872 Yer İstanbul 25 Kasım 2020 #1 FreeSync bir monitörüm var. Bu teknolojiyi kullanabilmem ve monitörün tazeleme hızının üzerine çıkıp da görüntü yırtılmaları olmaması için AMD ekran kartı şart mı? NVIDIA ekran kartı alsam da bu teknolojiyi kullanmam mümkün mü?
FreeSync bir monitörüm var. Bu teknolojiyi kullanabilmem ve monitörün tazeleme hızının üzerine çıkıp da görüntü yırtılmaları olmaması için AMD ekran kartı şart mı? NVIDIA ekran kartı alsam da bu teknolojiyi kullanmam mümkün mü?
KS KS watchdogs123p Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 872 Yer İstanbul 25 Kasım 2020 #11 Shimada Sensei dedi: Bazı monitörlerde FreeSync NVIDIA kartlarla da kullanılabiliyor. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliği nasıl açacağınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İmza bölümünde monitörümün modeli yazıyor. GTX veya RTX serisi bir ekran kartı alırsam ve uyumlu olursa iyi olur. SkyRose dedi: Eğer DP girişi var ise G-Sync açarak aynı şeyden faydalanmanız mümkün ama G-Sync Conpatible değilse monitör açamama ihtimali az da olsa var. Tabii günümüzde hemen hemen tüm FreeSync monitörlerde G-Sync açılıyor. Bu arada; Böyle bir şey yok. Tazeleme hızımım üsyünde bu teknojiler devre dışı kalır. Altındaki yırtılmaları önler sadece. FPS'yi 144'ü geçmeyecek derecede serbest bırakabilirsiniz ama. Genişletmek için tıkla... Monitörümün modeli imza bölümünde yazıyor. Monitörün tazeleme hızını nasıl stabil yapacağız peki? 144 Hz'in üzerine çıkma şansı olmasın. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Bazı monitörlerde FreeSync NVIDIA kartlarla da kullanılabiliyor. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliği nasıl açacağınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İmza bölümünde monitörümün modeli yazıyor. GTX veya RTX serisi bir ekran kartı alırsam ve uyumlu olursa iyi olur. SkyRose dedi: Eğer DP girişi var ise G-Sync açarak aynı şeyden faydalanmanız mümkün ama G-Sync Conpatible değilse monitör açamama ihtimali az da olsa var. Tabii günümüzde hemen hemen tüm FreeSync monitörlerde G-Sync açılıyor. Bu arada; Böyle bir şey yok. Tazeleme hızımım üsyünde bu teknojiler devre dışı kalır. Altındaki yırtılmaları önler sadece. FPS'yi 144'ü geçmeyecek derecede serbest bırakabilirsiniz ama. Genişletmek için tıkla... Monitörümün modeli imza bölümünde yazıyor. Monitörün tazeleme hızını nasıl stabil yapacağız peki? 144 Hz'in üzerine çıkma şansı olmasın.