- Makaleler
- 17
Daha fazla
Selamlar. Forumda çok fazla problem yaşayan gördüm ve konuların geneli sonuçsuz kalmış. Çözüm olması amacıyla V rate düşürmeyi göstereceğim. Bu adımları FreeSync aktifken yapmanızı öneririm. Öncelikle CRU'yu indirin:
Ardından programı açın. Önünüze gelen tablodan üstte "Edit" kısmına gelin. Tabii seçilen monitörün aktif olduğundan emin olun.
Önünüze şöyle bir pencere gelecek:
İşaretlediğim bölümden monitörünüzün sahip olduğu maksimum yenileme hızının bir düşüğünü yazın. Benimki 144 mesela, 143 yazdım. OK butonuna basın ve tekrar ana programdan OK deyin. Sistemi restartlayın veya restart64.exe'yi çalıştırın. İşe yarayıp yaramadığını daha önceden problem yaşadığınız oyunlardan anlayabilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkürler, iyi forumlar!
Custom Resolution Utility (CRU)
Custom Resolution Utility (CRU) is an EDID editor that focuses on custom resolutions. CRU shows you how the monitor defines resolutions and other capabilities and gives you the power to change it. Add
www.monitortests.com
Önünüze şöyle bir pencere gelecek:
İşaretlediğim bölümden monitörünüzün sahip olduğu maksimum yenileme hızının bir düşüğünü yazın. Benimki 144 mesela, 143 yazdım. OK butonuna basın ve tekrar ana programdan OK deyin. Sistemi restartlayın veya restart64.exe'yi çalıştırın. İşe yarayıp yaramadığını daha önceden problem yaşadığınız oyunlardan anlayabilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkürler, iyi forumlar!