FreeSync vs G-Sync

mehmetcanhk

Hectopat
Arkadaşlar 144Hz FreeSync monitör alacağım yanına da ya RX 580 ya da RX 590 alacağım ama G-Sync mönitör alırsam busefer GTX 1060,1660,1660 Ti alabilirim ileri de RTX 2060 kısacası FreeSync monitör alırsam ve RX590 veya RX580 alırsam bu, kartlardan güçlü bir kart yok AMD'nin yeni çıkarttıkları kart var diye biliyorum ama tek fanlı ve RTX yok diğe biliyorum G-Sync'de ise 1660 Ti alsam satar RXT 2060 alırım GTX 1070 alırım yani ileriyi söylüyorum FreeSync monitör alırsam RX590 alacağım başka kart kalmiyor ama G-Sync monitör alırsam istediğim kartı alıp yükseltebilrim ama G-Sync için param yok FreeSync monitör alırsam 3 4 yıl RX 590 ile kullanırsam sonra AMD'de hangi kartı alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok karmaşık anlatmışsın Nvidia Freesync monitörde çalışmaz diye birşey yok ve RTX teknolojisi için çok erken. RTX teknolojisini barındıran çok az oyun var ve AMD nin yeni ekran kartı için ayrı bir Freesync sürümü yok ondada çalışıyor. Ayrıca bu sync teknolojisi ekran kartıyla monitörün aynı anda çalışması demek ve olmazsa olmaz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…