FREKANS-A2 i3 1200F-Intel Arc A750 sistem alınır mı?

Hocam bu frekans-A2 FIFA 19, Apex Legends kaldırır mı? CS:GO ve Valorant'ta iyi FPS verir mi? Fakat benim dikkat ettiğim RAM 16 GB DDR4 diyor ama 8 GB RAM seçili o nasıl oluyor?

Hocam bu frekans-A2 FIFA 19, Apex Legends kaldırır mı? CS:GO ve Valorant'ta iyi FPS verir mi? Fakat benim dikkat ettiğim RAM 16 GB DDR4 diyor ama 8 GB RAM seçili o nasıl oluyor?

2 tane 8 GB seçili. Valorant'ta 200+ rahat alır CS:GO'da aynı şekilde Apex Legends gibi oyunları çok rahat kaldırır. RDR 2 medium ayarlarda 60-70 FPS rahat rahat alır.

2 tane 8 GB seçili. Valorant'ta 200+ rahat alır CS:GO'da aynı şekilde Apex Legends gibi oyunları çok rahat kaldırır. RDR 2 medium ayarlarda 60-70 FPS rahat rahat alır.
Şimdi fark ettim özür dilerim hocam ve güzel yanıtınız için teşekkürler bu sene alamayacağım ama belki ileriki senelerde alacağım o zaman umarım bu fiyat bandında gene satılır pek sanmam ama bir ümit işte.

Merhaba arkadaşlar, bu bilgisayarı arkadaşım almayı düşünüyor. Ekran kartı Intel olduğu için biraz çekiniyor. Sizce alınır mı?
Ben sipariş verdim. Ekran kartını A770 yapmanızı tavsiye ederim A750 diğerine oranla sıkıntılı bir kart.

İntel ekran katları sürekli yazılım güncellemesi alıyor ve performansı iyileşiyor. Endişeniz olmasın. Ama güç tüketimleri aşırı fazla.

Ben A770 versiyonunu 14’e aldım. İşlemciyi yükseltebiliyorsanız yükseltin. 12400F+A770 süper olur.

Ayrıca Axes ile alırsanız 1,000 TL civarı Cashback ve 4 ay ek taksit veriyor. Kampanyayı etkinleştirmeli unutmayın. Ben unuttum maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…