RonerLa Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #11 Aodien_yigit dedi: SSD değiştirebilirsin, i3 12100F i değiştirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yok değiştirmedim aslında 1.olan kaldı diğerleri okuma hızı az
Aodien_yigit dedi: SSD değiştirebilirsin, i3 12100F i değiştirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yok değiştirmedim aslında 1.olan kaldı diğerleri okuma hızı az
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.771 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Haziran 2023 #12 RonerLa dedi: Yok değiştirmedim aslında 1.olan kaldı diğerleri okuma hızı az Genişletmek için tıkla... MLD M300 yapmayın, kalitesiz bir SSD. Kioxia Exceria Plus iyidir, hızları da MLD ile benzer.
RonerLa dedi: Yok değiştirmedim aslında 1.olan kaldı diğerleri okuma hızı az Genişletmek için tıkla... MLD M300 yapmayın, kalitesiz bir SSD. Kioxia Exceria Plus iyidir, hızları da MLD ile benzer.
RonerLa Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #13 The Prodigy dedi: MLD M300 yapmayın, kalitesiz bir SSD. Kioxia Exceria Plus iyidir, hızları da MLD ile benzer. Genişletmek için tıkla... Kanka 300TL fark benim için fazla değiştirmesem bir sıkıntı olur mu?
The Prodigy dedi: MLD M300 yapmayın, kalitesiz bir SSD. Kioxia Exceria Plus iyidir, hızları da MLD ile benzer. Genişletmek için tıkla... Kanka 300TL fark benim için fazla değiştirmesem bir sıkıntı olur mu?
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #14 RonerLa dedi: Kanka 300TL fark benim için fazla değiştirmesem bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yapmanda fayda var ama olmasa da çok bir şey kaybetmezsin.
RonerLa dedi: Kanka 300TL fark benim için fazla değiştirmesem bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yapmanda fayda var ama olmasa da çok bir şey kaybetmezsin.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.771 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Haziran 2023 #15 RonerLa dedi: Kanka 300TL fark benim için fazla değiştirmesem bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Düz Kioxia Exceria yapabilirsin, SSD'de her şey hız değil ve günlük kullanımda o hız farkını hissedemezsin. MLD M300 genellikle vadettiği hızları veremiyor.
RonerLa dedi: Kanka 300TL fark benim için fazla değiştirmesem bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Düz Kioxia Exceria yapabilirsin, SSD'de her şey hız değil ve günlük kullanımda o hız farkını hissedemezsin. MLD M300 genellikle vadettiği hızları veremiyor.