Bu frekansların çalışıp çalışmadığını çeşitli şehirlerden kontrol edebilecek var mı?
Kontrol edip çalışan varsa hangi şehir ve hangi frekansın çalıştığını yazabilir mi?
Parti ile alakalı. Ancak frekansları kaç gündür kontrol ediyorum sadece bende mi sıkıntı var diye ondan sordum. Bende hiçbiri çekmiyor Er36po ile aynı kaderi paylaşıyoruz, ancak o ayarı yanlış yapmış o yüzden çekmiyordur Az sonra bir uydu ile oynayyaım belki yukarıda çekiyor denilen frekans bulunur.
Konum ''Ordu''. Benim cihaz Digiturk, hiç bir şey bulamadı.
Verdiğiniz tüm Frekans, vb. girdim ve bir çok ayar da denedim ancak nafile; Eki Görüntüle 69290
Şuan kontrol ettim arkadaşların dediği frekans çekiyor, ancak deneme yayını var. Çanak ayarlı değilmiş küçük oynamalarla sinyal geldi. Diğer frekanslar dediğiniz gibi çekmiyor, demek ki genel bir sorunmuş.
Bu Digiturk'ün çok garip bir cihazı var, ayrıntılı ayar yapılandırması yok. Gerçi 2 seneden fazla bi zaman oldu, şu ana kadar hiç bir ayar yapmadan kanal güncellemeleri otomatik bulup kuruyor.
Ben ''3200'' yazmıştım, ancak otomatik ''32000'' oldu, bir sıfır fazla olmuş sorun teşkil etmiyor sanırım.