A always06 Hectopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 35 28 Mart 2020 #1 Merhaba, linkteki hazır sistemi değerlendirebilir misiniz? Ekran kartı hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Taurus Bronze | Intel i5-14600KF | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2020
Merhaba, linkteki hazır sistemi değerlendirebilir misiniz? Ekran kartı hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Taurus Bronze | Intel i5-14600KF | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Mete KARATAŞ Kilopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #2 SSD'si ve güç kaynağı güvenilir markalar değil.
hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 28 Mart 2020 #3 Mete KARATAŞ dedi: SSD'si ve güç kaynağı güvenilir markalar değil. Genişletmek için tıkla... SSD güvenilir. PSU değiştirilerek alınabilir.
Mete KARATAŞ dedi: SSD'si ve güç kaynağı güvenilir markalar değil. Genişletmek için tıkla... SSD güvenilir. PSU değiştirilerek alınabilir.
2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mart 2020 #4 always06 dedi: Merhaba, linkteki hazır sistemi değerlendirebilir misiniz? Ekran kartı hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. URL unfurl="true"]https://www.incehesap.com/ohm-2757x-frekanstv-r7-2700x-fiyati-45487/[/URL] Genişletmek için tıkla... Link? Bu arada; @Sylveon, @Caner Uncu.
always06 dedi: Merhaba, linkteki hazır sistemi değerlendirebilir misiniz? Ekran kartı hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. URL unfurl="true"]https://www.incehesap.com/ohm-2757x-frekanstv-r7-2700x-fiyati-45487/[/URL] Genişletmek için tıkla... Link? Bu arada; @Sylveon, @Caner Uncu.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 28 Mart 2020 #5 Anakart düşük kalmış ve PSU çok önermiyorum bu model.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Mart 2020 #6 Ekran kartı kötü değil sorunlu model Thic II. Şu şekilde alınabilir duruyor:
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Mart 2020 #7 Sylveon dedi: Ekran kartı kötü değil sorunlu model Thic II. Şu şekilde alınabilir duruyor: Eki Görüntüle 522472 Genişletmek için tıkla... Hocam Thic 2 modelinin sorunu ne çok merak ettim? İnternette net bir video bulamadım da.
Sylveon dedi: Ekran kartı kötü değil sorunlu model Thic II. Şu şekilde alınabilir duruyor: Eki Görüntüle 522472 Genişletmek için tıkla... Hocam Thic 2 modelinin sorunu ne çok merak ettim? İnternette net bir video bulamadım da.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Mart 2020 #8 Pirateinthesky dedi: Hocam Thic 2 modelinin sorunu ne çok merak ettim? İnternette net bir video bulamadım da. Genişletmek için tıkla... 2 fanlı en çok ısınan RX 5700 XT modellerinden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlar iyi anlatıyor özellikle 2. attığım video III ile karşılaştırması var.
Pirateinthesky dedi: Hocam Thic 2 modelinin sorunu ne çok merak ettim? İnternette net bir video bulamadım da. Genişletmek için tıkla... 2 fanlı en çok ısınan RX 5700 XT modellerinden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlar iyi anlatıyor özellikle 2. attığım video III ile karşılaştırması var.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Mart 2020 #9 Sylveon dedi: 2 fanlı en çok ısınan RX 5700 XT modellerinden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlar iyi anlatıyor özellikle 2. attığım video III ile karşılaştırması var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Arada cidden fark var. Allah'tan bu sistemde Thic 3 modeli var.
Sylveon dedi: 2 fanlı en çok ısınan RX 5700 XT modellerinden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlar iyi anlatıyor özellikle 2. attığım video III ile karşılaştırması var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Arada cidden fark var. Allah'tan bu sistemde Thic 3 modeli var.
A always06 Hectopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 35 28 Mart 2020 #10 Sylveon dedi: 2 Fanlı en çok ısınan RX 5700 XT modellerinden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlar iyi anlatıyor özellikle 2. attığım video III ile karşılaştırması var. Genişletmek için tıkla... Bu sistemi 2700X ile mi yoksa 3600 ile mi almalıyım?
Sylveon dedi: 2 Fanlı en çok ısınan RX 5700 XT modellerinden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlar iyi anlatıyor özellikle 2. attığım video III ile karşılaştırması var. Genişletmek için tıkla... Bu sistemi 2700X ile mi yoksa 3600 ile mi almalıyım?