Bisiklet için mi kullanıcaksanız?
Sentetik farkı vardır sorun yaşayabilirsiniz belki.
Reis pahalı dediğin şey en son 300 diye hatırlıyorum şuan max olmuştur 350 Bisikletine bakım yapıyorsan da bu paraları bir kenara koy. Araba yağlarının da zaten fiyatları 300 den pek aşşağı olucağını sanmıyorum riske atmaya da hiç gerek yok.Evet bisiklet için peki ne kullanabilirim pahalı Shimano yağları.
Reis pahalı dediğin şey en son 300 diye hatırlıyorum şu an Max olmuştur 350 bisikletine bakım yapıyorsan da bu paraları bir kenara koy. Araba yağlarının da zaten fiyatları 300'den pek aşağı olacağını sanmıyorum riske atmaya da hiç gerek yok.
Al internetten ordaki bir tamirciden doldur alcağı max 100 olması lazım.Burdakiler 500 istiyor ve internetten alsam nadıl yapcamı cok bilmiyorum araştırdım şırıngayla alttan üstten diyor onu nasıl ayarlayabilirim bilmiyorum.
Al internetten oradaki bir tamirciden doldur alcağı Max 100 olması lazım.
500 de koyucağı mineral yağın hepsini sana verecekse şişesiyle normal fiyat zaten bu paraları ayırman lazım sonuçta bisikletin bir şeyi eksik ve onu ucuzdan kapatmaya çalışıyorsun başka bir şey için kullanılan yağ ile gereği yok 1-2 hafta binme parayı bul öyle yaptır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.