KingKral0703 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 Resimde gördüğünüz gibi fren kolu yamuldu bisiklet ile dönerken düştüm başka hiçbir yerde hasar yok. Yamulan yeri nasıl düzeltebilirim?
Resimde gördüğünüz gibi fren kolu yamuldu bisiklet ile dönerken düştüm başka hiçbir yerde hasar yok. Yamulan yeri nasıl düzeltebilirim?
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #2 Resim?
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.057 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2023 #3 KingKral0703 dedi: Resimde gördüğünüz gibi fren kolu yamuldu bisiklet ile dönerken düştüm başka hiçbir yerde hasar yok. Yamulan yeri nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Resim? Ah modlar ah.
KingKral0703 dedi: Resimde gördüğünüz gibi fren kolu yamuldu bisiklet ile dönerken düştüm başka hiçbir yerde hasar yok. Yamulan yeri nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Resim? Ah modlar ah.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.423 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2023 #4 Resimde gösterdiğim gibi düzeltin.
KingKral0703 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #5 CasillasYokeden dedi: Resim? Genişletmek için tıkla... Ethem Efe dedi: Resim? Ah modlar ah. Genişletmek için tıkla... Atmıştım da gelmemiş herhalde. CasillasYokeden dedi: Resim? Genişletmek için tıkla... Ethem Efe dedi: Resim? Ah modlar ah. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_20231018-155845_Gallery.jpg 42,9 KB · Görüntüleme: 68
CasillasYokeden dedi: Resim? Genişletmek için tıkla... Ethem Efe dedi: Resim? Ah modlar ah. Genişletmek için tıkla... Atmıştım da gelmemiş herhalde. CasillasYokeden dedi: Resim? Genişletmek için tıkla... Ethem Efe dedi: Resim? Ah modlar ah. Genişletmek için tıkla...
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.640 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #6 KingKral0703 dedi: Atmıştım da gelmemiş herhalde. Genişletmek için tıkla... Ekmek falan asmak için iş görür aslında Pürmüz gibi bir şeyle ısıtıp penseyle düzeltilebilir belki
KingKral0703 dedi: Atmıştım da gelmemiş herhalde. Genişletmek için tıkla... Ekmek falan asmak için iş görür aslında Pürmüz gibi bir şeyle ısıtıp penseyle düzeltilebilir belki
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #7 KingKral0703 dedi: Atmıştım da gelmemiş herhalde. Genişletmek için tıkla... Pense veya karga burun ile çekerek diğerine oranla bir nebze düzeltebilirsiniz. Fakat dikkat edin kırılmaya çok müsait bir parça hassas olmanız gerek.
KingKral0703 dedi: Atmıştım da gelmemiş herhalde. Genişletmek için tıkla... Pense veya karga burun ile çekerek diğerine oranla bir nebze düzeltebilirsiniz. Fakat dikkat edin kırılmaya çok müsait bir parça hassas olmanız gerek.
KingKral0703 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #8 CasillasYokeden dedi: Pense veya karga burun ile çekerek diğerine oranla bir nebze düzeltebilirsiniz. Fakat dikkat edin kırılmaya çok müsait bir parça hassas olmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Kırılırsa yenisi falan takılıyor mu?
CasillasYokeden dedi: Pense veya karga burun ile çekerek diğerine oranla bir nebze düzeltebilirsiniz. Fakat dikkat edin kırılmaya çok müsait bir parça hassas olmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Kırılırsa yenisi falan takılıyor mu?
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #9 Eğer kırılırsa komple parçayı almanız gerekir muhtemelen. Kimsenin sadece kolu satacağını sanmıyorum.
Eğer kırılırsa komple parçayı almanız gerekir muhtemelen. Kimsenin sadece kolu satacağını sanmıyorum.
KingKral0703 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #10 CasillasYokeden dedi: Eğer kırılırsa komple parçayı almanız gerekir muhtemelen. Kimsenin sadece kolu satacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Komple parça ne kadar oluyor fiyatı bisikletim Salcano ng 650 ve komple parça dediğiniz neresi oluyor.
CasillasYokeden dedi: Eğer kırılırsa komple parçayı almanız gerekir muhtemelen. Kimsenin sadece kolu satacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Komple parça ne kadar oluyor fiyatı bisikletim Salcano ng 650 ve komple parça dediğiniz neresi oluyor.